Spartoo gebruikt cookies om uw ervaring op onze site te verbeteren. Dus als u doorgaat met bladeren op deze site, accepteert u het gebruik ervan om statistieken van bezoeken op te stellen of om u gepersonaliseerde aanbiedingen of gerichte advertenties te bieden. Je wenstMeer weten ? Je wenst Stel je cookies in ?

Privacy Statement

1Het verzamelen van persoonsgegevens

Het creëren van uw account en het plaatsen van uw bestellingen op de site www.spartoo.nl (hierna te noemen site) heeft tot gevolg dat SPARTOO SAS gegevens van persoonlijke aard van u ontvangt. Alle verzamelde gegevens zijn adequaat, relevant en beperkt tot wat nodig is voor de doeleinden van de behandeling (punten 2 en 3). De firma die verantwoordelijk is voor het verzamelen van deze gegevens is SPARTOO SAS, Société par Actions Simplifiée (vereenvoudigde naamloze vennootschap), ingeschreven in het handelsregister van Grenoble onder nr. 489 895 821 waarvan het hoofdkantoor gevestigd is te 16 rue Henri Barbusse, 38100 Grenoble, Frankrijk (hierna te noemen: SPARTOO). De term "gegevens van persoonlijke aard" verwijst naar alle gegevens die het mogelijk maken een individu te identificeren, waarbij het met name gaat om uw naam, voornaam, telefoonnummer, geboortedatum, e-mailadres, postadres, IP adres of alle andere persoonlijke informatie die u aan SPARTOO doorgeeft. Teneinde fraude zoals hieronder vermeld (punten 2 en 3), tegen te gaan, kan SPARTOO eveneens de informatie betreffende de op zijn site afgehandelde transacties bewaren voor een beperkte tijd, waaronder een deel van de afgekorte nummers van de creditcards die gebruikt worden om voornoemde transacties te voltooien, alsmede hun geldigheidsdatum. Wij staan aangemeld bij de Franse Autoriteit Persoonsgegevens, het CNIL (Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés).

2Doel van de gegevensverzameling

De gegevens van persoonlijke aard worden verzameld alleen voor specifieke, expliciete en legitieme doeleinden, zoals onderstaande:
(I)Beheer van uw bestellingen op de website,
(II)Uitwerken van commerciële statistieken, het verrichten van markt- en gedragsonderzoek,
(III)Samenstelling en beheer van prospectbestanden, hetgeen met name de technische handelingen zoals normalisatie, verrijking en duplicatie omvat,
(IV)Verrichten van handelingen met betrekking tot het klantbeheer,
(V)Selecteren van een clientèle voor prospect- en promotiedoeleinden,
(VI)Het versturen van verzoeken en promotionele berichten met aanbiedingen uit naam van SPARTOO na toestemming klant. U kunt u op ieder gewenst moment uitschrijven voor deze aanbiedingen door op de daarvoor bestemde link te klikken onderaan de desbetreffende e-mailberichten.
(VII)Respecteren van onze wettelijke en reglementaire verplichtingen
(VIII)Bestrijden van fraude volgens de voorwaarden vastgesteld bij onderstaand punt 3.

3Fraudebestrijding

Ten behoeve van de fraudebestrijding verifieert SPARTOO alle bestellingen die geplaatst zijn op de website. Indien uw bestelling op de controlelijst wordt geplaatst, kunnen wij:
(I) bepaalde documenten opvragen, zelfs nadat de bestelling is betaald, indien er sprake is van een automatische melding die wordt gegenereerd naar aanleiding van de opgegeven informatie in uw bestelling
(II) Uw bestelling tegenhouden indien eerder fraude is gepleegd met uw klantaccount.

4Gebruikers van de verzamelde gegevens

Alleen onze firma en derde bedrijven die contractueel aan ons gebonden zijn voor het verwerken van uw bestelling, hebben toegang tot de informatie die u aan ons doorgeeft. De categorieën personen binnen SPARTOO die toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens zijn, binnen de grenzen van hun respectievelijke taken, de commerciële afdeling, de administratieve afdeling, de technische afdeling en de afdelingen belast met controles (accountants, afdeling belast met interne controleprocedures, enz....). Uw gegevens van persoonlijke aard kunnen ook worden doorgegeven aan overheidsinstanties - uitsluitend teneinde te voldoen aan wettelijke verplichtingen - uitvoerders van de rechtsbedeling, ministeriële ambtenaren et de instellingen belast met het innen van vorderingen.SPARTOO behoudt zich het recht voor om de gegevens die het op zijn website heeft verzameld commercieel over te dragen als u uw voorafgaande toestemming hebt gegeven door de woorden "Ik wil aanbiedingen van Spartoo partners ontvangen" aan te vinken. U kunt uw toestemming vervolgens op elk gewenst moment intrekken door zich af te melden. Elke gegevensbehandeling waar voorafgaand toestemming is voor gegeven, voorafgaand aan de intrekking, is wettig. SPARTOO kan mogelijkerwijs de gegevens overdragen aan buitenlandse bedrijven. SPARTOO verbindt zich ertoe deze gegevens alleen door te geven aan buitenlandse bedrijven met hetzelfde niveau van gegevensbescherming als Frankrijk en de Europese Gemeenschap.

5Bewaartermijn van de gegevens van persoonlijke aard

De verzamelde gegevens worden bewaard, gerekend vanaf de laatste transactie die je op de site hebt gedaan of de laatste update van je klantaccount. Een aantal bankgegevens, zoals verkorte bankkaartnummers en vervaldata, worden gedurende een periode van dertien maanden bewaard voor fraudebestendige doeleinden. Het cryptogram wordt echter systematisch vernietigd na een effectieve, volledige en onbetwiste transactie.Als onderdeel van de Premium-service kunt u toestemming geven voor het bewaren van afgekapte bankkaartnummers en hun geldigheidsdata voor een periode van dertien maanden vanaf de laatste transactie die u op de Site of de laatste update hebt gedaan. dag van uw klantaccount. Deze toestemming komt tot uitdrukking wanneer u de checkbox "Opslaan" aanvinkt. U kunt uw toestemming vervolgens op elk gewenst moment intrekken door dezelfde checkbox af te vinken. Bij afwezigheid van een nieuwe transactie of een bijwerking van uw klantaccount gedurende de periode van vijf jaar, worden uw persoonsgegevens automatisch verwijderd.

6Beveiliging

Wij informeren u dat wij alle nodige voorzorgsmaatregelen treffen om uw gegevens van persoonlijke aard te beschermen, met name om te voorkomen dat deze worden gewijzigd, beschadigd of dat niet-geautoriseerde derden toegang verkrijgen tot deze gegevens.

7Cookies

Om u beter van dienst te kunnen zijn, meten wij het aantal bekeken pagina's, het aantal bezoeken, de activiteiten van de bezoekers op de site en hoe vaak zij terugkomen. Voor dit doel gebruiken wij "cookies". Een cookie stelt ons niet in staat om uw identiteit vast te stellen. Over het algemeen registreert het informatie met betrekking tot het surfen van uw computer op onze site (de pagina's die u heeft bekeken, de datum en de tijd van het bezoek, enz.) die wij kunnen inlezen bij uw volgende bezoeken.
De door de cookies verzamelde gegevens zijn uitsluitend en alleen bestemd voor intern gebruik en worden nooit aan derden doorgegeven. Het gebruik van cookies (eigen of van derden) is niet noodzakelijk voor een goede werking van de website en noodzaakt uw toestemming. U kunt op elk moment het gebruik van cookies uitschakelen via de instellingen van uw browser. Hiervoor verwijzen we u door naar de help-pagina van uw browser.
Sommige cookies, genaamd "reclamecookies", stellen ons in staat om uw surfgedrag te volgen en om de bekeken producten op te slaan, om u vervolgens binnen een termijn van 90 dagen reclamebanners te tonen die al dan niet in verband staan met uw vorige bezoek. Deze cookies zijn gebonden aan uw internetprofiel (maar u kunt hiermee niet worden geïdentificeerd). Ze vereisen ook uw uitdrukkelijke toestemming op dezelfde manier als hierboven aangegeven. Indien u deze "reclamecookies" niet of niet meer wenst te ontvangen, klikt u op de onderstaande link:

Uitschakelen reclamecookies op mijn internetprofiel

8Toestemming

Indien u ervoor kiest om uw gegevens van persoonlijke aard in te voeren op de site, geeft u hiermee uitdrukkelijk toestemming op het verzamelen en gebruik van uw persoonsgegevens overeenkomstig de bepalingen in onderhavige overeenkomst en de van krachtzijnde wetgeving. U heeft recht op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.

9Recht op inzage en rectificatie

In overeenstemming met EU-verordening 2016/679 hebt u verschillende rechten, namelijk:

- het recht op inzage: het recht om de persoonsgegevens in te zien.

- het recht op rectificatie en aanvulling: het recht om persoonsgegevens te wijzigen.

- het recht op vergetelheid: het recht om persoonsgegevens te wissen.

- het recht op beperking van de verwerking: het recht om minder gegevens te laten verwerken.

- het recht op dataportabiliteit: het recht om persoonsgegevens over te dragen.

- het recht om bezwaar te maken: het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking

Om deze rechten te claimen, kunt u contact opnemen met Spartoo:
per e-mail: op dpo@spartoo.com
per post: naar SPARTOO SAS, 16 rue Henri Barbusse 38100 Grenoble
Indien nodig kunt u een klacht indienen bij een toezichthoudende autoriteit.
De klant kan, indien nodig, een klacht indienen bij een toezichthoudende instantie.

HOMEPAGE | MERKEN | TASSEN | ACCESSOIRES | NIEUW | sale | GROTE MATEN | TRENDS | STUDENTENAANBIEDING
Wie is SPARTOO? | Meest gestelde vragen | Onze pluspunten | *Algemene Voorwaarden | Wettelijke Voorwaarden | *Promotievoorwaarden | Marketplace | Privacyverklaring | Contact

Spartoo FR
Spartoo UK
Spartoo IT
Spartoo ES
Spartoo DE
Spartoo BE2
Spartoo BE
Spartoo LU
Spartoo CH
Spartoo AT
Spartoo BG
Spartoo GR
Spartoo CY
Spartoo CZ
Spartoo DK
Spartoo EE
Spartoo FI
Spartoo HU
Spartoo IE
Spartoo LV
Spartoo LT
Spartoo MT
Spartoo HR
Spartoo NL
Spartoo PL
Spartoo PT
Spartoo RO
Spartoo SK
Spartoo SI
Spartoo SE
Spartoo CN
TOOPOST

Spartoo.nl 4.30 / 5 Gemiddelde van 28003 beoordelingen Google