Spartoo gebruikt cookies. Als u doorgaat op onze website accepteert u het gebruik daarvan.  Ik accepteer  
Gratis levering en retour
Spartoo
account
Favorieten
0 winkelmand
Menu

269 resultaten

Timberland-schoenen voor kinderen

Een brede selectie van Timberland-modellen voor meisjes en jongens om te ontdekken op Spartoo

Yellow Boot ondertekend door Timberland is zeer robuust en populair. Het wordt elk seizoen gevonden aan de voeten van volwassenen maar ook kinderen. Deze schoenen zijn ideaal voor het weergeven van een trendy uiterlijk en streetwear, en vooral om te genieten van een uitstekend niveau van comfort. Voor meisjes en jongens , Timberland biedt paren die bij ieders smaak passen.

Timberland-laarzen en -laarzen zijn onmisbare schoenen voor een comfortabele winter

De specialiteit van dit merk Timberland ? Het ontwerp en de productie van hoge schoenen en zelfs gevuld voor de meest koude! Zeer succesvolle modellen zijn de Euro Sprint basketbal, de Girls Classic boot en de 6 in Premium boots . Deze kindermodellen lijken erg op die van de oudere modellen, dit is een goede oplossing om een ​​trendy stijl te presenteren zoals zijn ouders!

Winkelen op Spartoo: de specialist in kinderschoenen voor merken

Ontdek op onze fashion site voor meisjes en jongens een zeer ruime selectie van mode schoenen . Deze omvatten Timberland voor kinderen , Nike sneakers, Adidas en New Balance, evenals Geox-laarzen of Kickers-laarzen. Alle favoriete modellen van jong en oud zijn geïntegreerd in Spartoo en zijn beschikbaar in slechts een paar klikken.

Volg ons

Copyright © 2006 - 2020