Spartoo gebruikt cookies. Als u doorgaat op onze website accepteert u het gebruik daarvan.  Ik accepteer  
Gratis levering en retour*
account
Favorieten
0 winkelmand
Menu

52 resultaten

Skate schoenen voor heren

Schoenen voor skatefans

Voor skatefans, amateurs of professionals, heeft Spartoo een grote keuze aan heren skateschoenen van de allergrootste merken die gespecialiseerd zijn in dit type schoen. We vinden dan ook Globe, DVS, Etnies, DC Shoes en Van's terug die een passie hebben voor skate en altijd op zoek zijn naar performance.

Schoenen zonder normen.

De skateschoenen zijn veel meer dan simpele sneakers, ze zijn ontworpen voor het uitvoeren van de skatesporten en bieden veel techniciteit om verslijten tegen te gaan en de voet goed te beschermen. Behalve het technische aspect, bieden de merken (Converse, Etnies, Van's, Adidas...) u verschillende modellen die technologie en stijl combineren.

De Skateschoenen: Meer dan een stijl, het is een levensstijl

Tegenwoordig spreken de skateschoenen niet alleen skatefans aan maar ook mensen die op zoek zijn naar design en comfort, en daarom vinden we skateschoenen terug aan de voeten van velen zoals de Era en Slip-on modellen van Van's. Of wat dacht je van de modellen van Etnies, Airwalk, Element et DVS? Elk merk ontwerpt trendy designs die je het hele jaar door kunt dragen.

Ontdek de Spartoo-applicatie...
Klik hier

Wordt lid van ons panel en maak kans op 100€

Volg ons

Copyright © 2006 - 2019